Френският гранд Пари Сен Жермен ще предложи нов договор на звездата Лионел

...
Френският гранд Пари Сен Жермен ще предложи нов договор на звездата Лионел
Коментари Харесай

ПСЖ предлага нов договор на Лиоел Меси, за да осуети интереса на Барселона

Френският гранд Пари Сен Жермен ще предложи нов контракт на звездата Лионел Меси. Това оповестява в профила си в Туитър журналистът от " Гадзета дело Спорт " Николо Скира.

35-годишният състезател ще получи оферта за договор за една година с алтернатива за удължение с още един сезон. Настоящият контракт на Меси с Пари Сен Жермен изтича през лятото на 2023 година.

По-рано испанските медии оповестиха, че аржентинецът в края на сегашния сезон ще се завърне в испанския Барселона, за който игра през цялата си кариера, преди да премине във френския гранд през 2021 година.

Меси стана състезател на Барселона през 2004-а. С клуба аржентинецът завоюва шампионата на Испания 10 пъти, осем пъти взе Суперкупата на Испания и седем пъти Купата на Испания. Освен това нападателят е печелил четири пъти Шампионската лига, три пъти Суперкупата на УЕФА и три пъти Световното клубно състезание.

През август 2021 година той премина в Пари Сен Жермен, защото Барселона не съумя да подпише с него нов контракт заради финансовите разпореждания на Ла Лига. За парижани той е изиграл 45 мача досега, в които има 17 гола и 23 асистенции.
 Лионел Меси не се връща в Барса зарди Пике?
Лионел Меси не се връща в Барса зарди Пике?

Отношенията сред двамата се утежниха доста през последните години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР